- Vaikų dienos centrai - http://dienoscentrai.kaltanenai.eu -

Adutiškio VDC bendruomenė pasijuto tarsi viena didelė šeima

Šeima – tai brangiausia, ką mes turime. Šeimoje svarbiausia – meilė ir besąlygiškas vienas kito palaikymas, kai visi šeimos nariai jaučiasi reikalingi ir mylimi. Neabejokite vieni kitais, o mylėkite ir rūpinkitės! Tokiomis mintimis norime apibendrinti Šeimos dienai skirtą renginį, kuris įvyko š. m. gegužės 16-ąją Adutiškio vaikų dienos centre.

Renginio pradžioje kartu su vaikų tėveliais buvo aptartos visos VDC vykusios veiklos, už aktyvų dalyvavimą dienos centro gyvenime kiekvienam lankytojui įteiktas Padėkos raštas bei maža dovanėlė. Šio renginio metu visi drauge pasidžiaugėme vienu iš jauniausiųjų lankytojų, kuris per visus šiuos metus savo stropumu, darbštumu, aktyvumu ypač išsiskyrė iš visų, todėl buvo apdovanotas ne tik Padėkos raštu, dovanėle, bet ir vandens šautuvu.

Vaikai deklamavo tėveliams eiles, pristatė savo šeimas, pasakojo nuotykius. Tėveliai noriai su vaikais žaidė judriuosius bei linksmuosius žaidimus: „Ar pažįsti mane“, „Pereik lanką“, „Nupiešiu savo tėtį“. Taip pat lankytojai savo tėveliams įteikė rankų darbo dovanėles.

Prie vaišių stalo visi kartu draugiškai aptarėme tolimesnes bendradarbiavimo galimybes, planus bei veiklas. Būtent šis renginys subūrė mus visus ir suteikė galimybę pasijusti kaip vienai didelei šeimai, kurioje taip gera…

Dėkojame šio renginio rėmėjams: Genadijui Suboč ir UAB „Švenčionių vaistažolės“.