- Vaikų dienos centrai - http://dienoscentrai.kaltanenai.eu -

Popietė ,,Kalėdinė pasaka“ vaikams suteikė daug džiaugsmo

Kalėdos – tai laukimo, geros nuotaikos, vilties ir dovanų metas. Mūsų dienomis sunku įsivaizduoti didžiąsias metų šventes be Kalėdų senelio, gausybės dovanų bei skanumynų.
Gruodžio 12 d. organizuotos popietės ,,Kalėdinė pasaka“ metu Švenčionėlių VDC vyko smagūs žaidimai bei edukacinis užsiėmimas. Šį turiningą kalėdinių atvirukų kūrimo užsiėmimą VDC ugdytiniams organizavo Rusnės Paškevičiūtės mamytė: kurdami vaikai bendradarbiavo, išreiškė savo sumanymus, susikaupę mąstė, kaip gražiau ir įdomiau sukurti atvirukus, kurie džiugintų ne tik juos pačius, bet ir kitus. Pasibaigus šiai veiklai, visi kartu draugiškai atvėrė kalėdinio pašto dėžutę, iš kurios pažiro laiškai, skirti Kalėdų seneliui, draugams, tėveliams, vadovams.
Šios popietės metu vaikus aplankė ir pats Kalėdų senelis, kuris iš savo stebuklingo maišo ištraukė jiems paruoštas dovanėles. Atsidėkodami už dovanas, vaikai gerajam Kalėdų seneliui pašoko, padainavo, padeklamavo eilėraščius, o po to visi kartu linksmai nusiteikę mėgavosi saldžiomis vaišėmis…