- Vaikų dienos centrai - http://dienoscentrai.kaltanenai.eu -

Kalėdinis Adutiškio ir Švenčionėlių VDC šeimų bendruomenės žygis „Tigrą pasitinkant 2022 m.“

Kalėdinis žygis – tai puiki proga pasinerti į žiemos pasaką, pajusti sniego apklotos gamtos švenčių dvasią. Tikima, kad „Tigrą pasitinkant 2022 m.“ sutikimas gali turėti ženklų poveikį ateinančių metų sėkmei, todėl svarbu žygiui gerai pasiruošti. Jei viską atliksime tinkamai, galime neabejoti, kad pelnyti metų valdovo palankumą bus gerokai paprasčiau.
Pasitikdami artėjančias šventes, gruodžio 11 d. Adutiškio ir Švenčionėlių VDC bendruomenių žygeiviai, nepaisydami nepalankių oro sąlygų, susirinko prie Švenčionėlių geležinkelio stoties. Pasipuošę kalėdine atributika jie išvyko į Ignaliną. Pasigrožėję žiemos vaizdais pro traukinio langus, renginio dalyviai išlipo Ignalinos geležinkelio stotyje ir patraukė link Laisvės aikštės, kur nesenai sužibo Kalėdų eglė. Juos pasitiko nuostabi gražuolė, pasipuošusi įvairių spalvų drugiais. Pasidžiaugę žaliaskare, žygeiviai atvyko į jaukų Kaltanėnų ugdymo ir turizmo centrą, kur prie adventinio stalo pasidalino meile, gerumu ir ramybe.
Su advento pradžia visi pajuntame artėjančių švenčių dvasią… Kūčios, Kalėdos, Naujieji metai. Žengdami per metų sandūros slenkstį susimąstome, ką nuveikėme, kiek ištarėme šiltų žodžių, kiek skyrėme laiko savo artimiesiems, kurie visada šalia…
Pasivaišinę atneštais gardumynais, abiejų bendruomenių nariai atsisveikino ir pažadėjo dar susitikti vildamiesi, kad ateinančių metų valdovas Tigras bus sutiktas tinkamai, todėl ir jo palankumas garantuotas.